BLOC DE L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE FUTBOL BOTONS

Un lloc per seguir l'actualitat botonera i parlar de la nostra afició.

dilluns, 22 de novembre del 2010

Torneig deTardor 2010




DESPERTAFERRO CAMPIÓ DEL TARDOR 2010!!!!



EL VITAMÈNIA GRAN FINALISTA ACONSSEGUEIX EL SEGON LLOC DEL RANKING ACFB.



... I DOS GRANS, GRANDÍSSIMS CLÀSSICS A LES SEMIS, RAMPONE i BOTOFUMEIRO.







Bona tarda, botonaires!





Un mes més, un Dissabte més, un Torneig més. Aquest Dissabte hem jugat un nou Torneig de Tardor, el Tardor 2010. I ha estat un Torneig especial per a mi, ja que han debutat nous botonaires. El Palauenc, el Betis, el Baix Montseny i el Catalunya han vingut a jugar i espero que no serà l'última vegada que vinguin. Ha estat el desembarcament definitiu del B.A.P. (Botonaires Associats Palauencs) a l'ACFB i espero que així continuarà. Felicitar-los per les seves ganes de venir i de participar. Segur que si perseveren els resultats milloraran.





D' altra banda també ha estat especial per què he arribat a la final del Torneig, que vaig perdre davant del Despertaferro. Des d'aquí felicito al Campió. I no només això si no que gràcies a que el Villaverde ha fallat, ja sóc al segon lloc del ranking, en detriment del Batman que estava esperant la seva ocasió de colar -se al segon lloc. Tal com em deia ell, saltiró de la cardina i ja l'he passat, jeje!





També voldria des d'aquí felicitar a l'amic Almogàvers pel seu gran paper, la veritat és que va ser una grata sorpresa. Si continues així, Joan, aviat ens fotràs fora de les primeres posicions de rànking !





I un record pel Manairons, que es va endur la consolació.





Felicitats a tots plegats pels resultats i per la participació.





Pep - Vitamènia



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada