BLOC DE L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE FUTBOL BOTONS

Un lloc per seguir l'actualitat botonera i parlar de la nostra afició.

diumenge, 28 de novembre del 2010

Comentaris de UCO UCO UCO Rapuco





COMENTÀRI DE LA LLIGA DE 1ª DIVISIÓ



Donat que el Batman, molt acertadamente, ens ha posat les classificacions d’aquest any i el passat enganxades, això ens permet fer una primera valoració, quan portem ja jugats 82 partits que representan més del 26 % del total del campionat.



Un fet a destacar és que els 3 equips que varen pujar a primera l’any passat, (Tocornal, Vitamènia i Rapuco) estan classificats entre els 8 primers.


El Despertaferro es l’únic equip invençut (1 partit aplaçat) i juntamente amb el Tocornal (2 partits) es disputen el primer lloc.


De moment el Tocornal es el menys golejat amb 10 gols i el Rapuco tot i anar 5è ha rebut 29 gols en contra, encara que 23 han estat amb els 4 partits perduts. També a rebut la pitjor golejada 8-1 amb l’Estrella.


En quan el Villaverde i l’Estrella, segur que no trigaran a estar en el grup capdavanter. Tots 2 son el màxims realitzadors amb 34 gols tot i que tenen 2 i 1 partit endarrerits.


Continuan repasant la classificació , veiem que el Mercenaris i Batman 3è i 4art. han donat un pas endavant, doncs l’any passat tots 2 estavan a la promoció.


El Chondos i el Milan 9è i 10è estan més o menys com l’any passat.


Seguin ens trovem que el ICK a baixat 5 llocs, el Sporting que l’any passat va començar fortíssim ha baixat 10 llocs i el Botofumeiro que té tots els partits jugats ha baixat 6 llocs i es troba amb zona de promoció.


El Dream Team, tot i que té el doble de punts de l’any passat, tampoc es salva de estar a la promoció i es l’equip més golejat amb 31 gols. També han baixat a la zona promocional el CSI i el Comtal.


Finalment trobem en els llocs de descens, el Llove que ha baixat 8 llocs i té la meitat de punts que l’any passat amb 1 partit més, i el Saturnino que l’any passat anava 3er , però ha perdut els 5 partits per la mínima i per tant no es representatiu l’últim lloc que ocupa en l’actualitat.


O sigui que de moment existeix molte igualtat i una incertesa total.



Ara falta fer un estudi de 2ª Divisió. Que algú es decideixi a fer-lo.




UCO UCO UCO RAPUCO

2 comentaris:

  1. Penso que per fer un comparatiu correcte de la situació dels equips, s'han de agafar els resultats de l'any passat amb els mateixos equips amb qui s'ha jugat aquest any.
    Un cop fet aixó veure el recorregut de resultats que estan tenint els altres equips amb els que s'ha jugat aquest any per tenir una certa perspectiva del seu potencial, i esterem en condicions de tenir una aproximació de la millora o empijorament.
    Les classificacions a aquestes alçades de la temporada només son orientatives i crec que es més correcte fer una anàlisi de resultats condicionat als equips amb els que s'ha anat jugant.
    Salut per a tothom.
    Joan Hernández (Almogàvers F.B.)

    ResponElimina
  2. Des d'ací veig que hi ha socis que segueixen jugant la lliga i encara no han pagat la quota de l'any 2011.

    L'home que es paseja pels terrats a mitja nit

    ResponElimina