BLOC DE L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE FUTBOL BOTONS

Un lloc per seguir l'actualitat botonera i parlar de la nostra afició.

divendres, 26 de novembre del 2010

Consells 1

CONSELLS PER ELS QUE NO HAN ESTAT MAI A PRIMERA DIVISIÓ I QUE VOLDRIEN PUJAR-HI







EL QUE CAL FER PER MILLORAR EL NIVELL DE JOC





1er Tenir moltes ganes de aprendre.



2on Procurar-te uns botons acceptables, preguntant a diferents socis cóm trobar-los. No comprar els primers que t’ofereixin (doncs poden enredar-te) sense abans probar-los i comparar-los. El millor es que te’ls deixin una setmana a prova.



3er Una vegada confiïs amb els 15 ó 16 botons amb els que vagis a jugar la lliga, no facis més canvis, doncs si vas fent canvis no arribaràs mai a conèixer les qualitats de cada jugador (la força que li tens que donar, si aixeca molt o poc la pilota, etc.)



4rt Entrenar moltissim. No menys de 2 hores diàries de dilluns a divendres durant 2 anys. Es a dir que si no tens unes condicions innates (tipus Messi) tindràs que treballar molt i molt.



5è T’aniria molt bé trobar un entrenador, doncs ell et poliria els defectes, t’ensenyaria l’estratègia ,et posaria problemas i t’ajudaria a resoldre’ls i també t’explicaria trucs del joc i de la ment.



Jo vaig tenir la sort el començar l’any 2005 de trobar un bon entrenador (Bonanova) amb el que he estat jugant fins la pasada temporada diariamente de 3,45 a 6,30 h. També ho dec tot als botons que amb va donar el PIRABO el primer dia de jugar a la Associació. Actualment encara jugo amb 7 “PIRABOS” del 13 que faig servir per jugar la lliga.



Això es el que jo penso, encara que d’altres no pensin igual.





UCO UCO UCO RAPUCO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada