BLOC DE L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE FUTBOL BOTONS

Un lloc per seguir l'actualitat botonera i parlar de la nostra afició.

dimarts, 18 de setembre del 2012

Torneig de la Mercè, 2012

En primer lloc, donar a tots els participats del campionat de rànquing de la mercè, les gracies per la seva predisposició, paciència i fair play.
Des de el Comitè, considerem que va ser una festa dels botons i que tothom va gaudir de bons partits, emocions i sorpreses.
La presentació en societat del nou sistema de competició, crec que no va deixar a ningú indiferent i que a banda dels resultats individuals, es va aconseguir un ambient de competició que feia temps no teniem a Bigai. Fins i tot, caldria rebuscar la última final a Bigai amb tanta expectació.
De la competició, remarcar alguns aspectes:
-Un campió impressionant i SORPRESIU, i si haguéssim fet travesses, ningú ho hagués encertat
-Un sots campió amb una trajectòria bestial, fins a la final
-Del grup A , grup de la mort, destacar la igualtat, que es remarca en la diferència entre el segon i el setè classificat de només 4 punts i lequilibri entre tots els equips en el número de gols marcats.
-Del grup B, més del mateix, del 3 al 7 només 4 punts.
-En leliminatòria prèvia, 3 resoltes per gol dor, a destacar un Nucairons-Despertaferro, on el de primera va suar sang i va veure el dimoni en forma de Nucairons.
-A la final, davant la sorpresa i estupefacció de tots, un Dream Team excels, que va treure del partit al campeonisim Tocornal i va acabar sentenciant amb un gol magnífic, desprès descombrar a lICK en la semifinal amb dos gols dels considerats de Levante.
Aquí us adjuntem les classificacions i puntuacions.
Respecte al dossier enviat hi ha una petita modificació en els puntuacions de rànquing, per premiar lo fet en primera fase. Es tracta de, ordenar els equips en cada un dels blocs que veieu (semifinalistes, quart finalistes, elim.previa i resta dequips) en funció del seu coeficient punts/partits, de manera que lactuació en la primera fase, dona petites avantatges en la classificació final.
Esperem que la nostre satisfacció sigui compartida amb tots vosaltres i estem oberts a rebre les vostres opinions per millorar sempre.
 
Ferran Gallego (Despertaferro)

Comitè de Competició

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada