BLOC DE L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE FUTBOL BOTONS

Un lloc per seguir l'actualitat botonera i parlar de la nostra afició.

dissabte, 22 de setembre del 2012

SUPER COPA 2012

TOCORNAL: CAMPIÓ DE LA SUPERCOPA 2012.
Ahir dijous es va disputar a les nostres instal·lacions de Bigai la final four de la Supercopa ACFB. Els participants d’enguany pels seus mèrits en la lliga, rànking, màster i copa eren: Tocornal, Villaverde ICK i Botofumeiro.
El sorteig va deparar els emparellaments Botofumeiro-Villaverde i Tocornal-ICK
En la primera de les semifinals el Botofumeiro guanyà 3-1 al Villaverde. El partit començava amb un Alan amb força que s’avançava en el marcador 0-1. Però a mesura que va anar passant el partit, la seva curta pretemporada i el rodatge d’en Jordi va fer que el partit es decantés de manera clara pels botofumaires.
L’altra semifinal va donar-nos un clàssic del que sol passar en els partits Tocornal-ICK. Un partit de molta tàctica, col·locació, on tots van tenir el seu moment (potser més l’ICK) però que va anar a parar al gol d’or i en aquests “paratges sinistres” el Tocornal se sent com a peix en l’aigua i va guanyar.
Ja a la final el Tocornal s’imposà per 3 a 2 al Botofumeiro. Partit molt vistós i igualat entre els dos, que tots dos van merèixer guanyar però l’encert de cara a porta d’en Manel li va donar la victòria en un final agonitzant on en Jordi el va apretar al màxim. En definitiva, bons partits els que es van veure, en consonància amb el que s’està veient en aquest inici de la temporada i en Tocornal que guanya la seva primera supercopa.
Un inici de temporada ple democions, sorpreses i bon joc. Es un auguri? Potser, però aquest any del que estem segurs és que viurem fortes emocions...
Ferran Gallego
Comitè de Competició

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada