BLOC DE L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE FUTBOL BOTONS

Un lloc per seguir l'actualitat botonera i parlar de la nostra afició.

dijous, 12 de gener del 2012

Tocornal campió de la Marabotó 2011


El Tocornal es va proclamar ahir dimecres campió de l'edició de la Marabotó 2011 en véncer a la final al Botofumeiro.

El Manel (Tocornal) ja havia quedat primer a la fase regular i partia en els playoffs amb ventatja en cas d'empats. En semifinals es desfeia del sempre complicat Despertaferro en el que ja s'ha convertit en el "duel de les destrals" donat l'emoció dels partits entre ells i les "garrotades" que s'arriben a donar.

En Jordi (Botofumeiro), per altra banda, havia acabat segon i es plantava a la final després de derrotar a semifinals al Batman que, malgrat no acaba de donar el pas de guanyar títols sempre està allà i segur que ho acabarà fent.

La final, com sol passar en aquests casos es va decidir per detalls. Tan en Tocornal com en Botofumeiro van començar una mica freds i imprecisos. El primer partit, amb mida de 3 cms, va acabar amb 2-0 pel Tocornal després d'una jugada afortunada en el segon gol que va desmoronar els botofumaires. El segon partit, amb 4 cms, va portar emoció, molta tàctica i, quan semblava que en Jordi arraconava al Manel al seu camp, aquest va fer un passi magistral amb el porter que va significar el 1-0 definitiu. Amb dos partits guanyats, en Botofumeiro ja ho va veure molt complicat i el Tocornal va decidir amb un 1-0 en 3,5 cms i un 3-1 intrascendent en 2,5 cms.

Al final del partit l'entrenador del Tocornal declarava "estar molt content perquè aquest torneig és un triomf de tota la plantilla al complert i per aquest motiu em fa especial ilusió. Vull felicitar al Jordi (Botofumeiro) perquè ha sigut una final exemplar. Que en dues hores no hi hagi hagut cap jugada polèmica crec que diu molt del que ha passat i de la nostra gran relació d'amistat."

En definitiva, Tocornal suma la seva primera marabotó i supera per primer cop i d'una tacada els títols guanyats per Rampone, Botofumeiro i Chondos, tres dels grans botonaires de la història.

1 comentari:

  1. Manel,
    has fet un comentàri molt encertat i que comparteixo.
    Et felicito perque vas ser digne guanyador i demostres un cop més que ets l'equip més en forma de l'ACFB.

    ENHORABONA!!!!

    ResponElimina