Un lloc per seguir l'actualitat botonera i parlar de la nostra afició.

dimecres, 22 de juny del 2011

Final Copa 2011

Dos semifinals de nivell “king size” i una final 5 estrelles¡¡¡¡¡

Tocornal-ICK

A l’anada amb un 1-2 , va sembla que ICK encarrilava favorablement l’eliminatòria. A la tornada, s’arriba als darrers minuts amb 1-2 favorable a Tocornal. Va ser quan ICK va disposar d’una falta directa, situada en l’eix del camp passada la línia neutral. Tocoronal s’acastellar amb tot l’equip sota pals i ICK va estavellar la falta a la creueta. El rebot li va donar un passi que no va poder aprofitar. Com que Tocornal, tenia l’equip aculat, encara ICK va poder organitzar una jugada i en un xut sobre la botzina, un jugador propi va enviar fora la pilota. En el gol d’or, Tocornal, en una jugada de classe, va sentenciar amb un xut difícil.

Despertaferro-Botofumeiro

Escenari simular, amb un 1-2 favorable a Botofumeiro. La tornada, sense massa història perquè Despertaferro un cop es va adelantar 0-2 amb el marcador favorable va poder control.lar el joc fins arribar al 0-4 final.

Una final entre el campió de Lliga i Master i el número 1 del rànquing.

No va desebre, després de 7 minuts de “tac-i-gol” de Despertaferro on va fallar fins a 3 ocasions, Tocornal, va aprofitar-se de la seva classe per posar-se 2-0 amb un gol sobre la botzina de la mitja part. A la segona, Despertaferro, va imposar ritme, pressió i joc directe, que el va portar a empatar el partit, incloent un penal. Després de l’empat un altre ocasió va poder decantar la balança cap a Despertaferro, no va ser i amb el temps cuasi exahurit, un error de cobertura, va ser aprofitat amb classe per Tocornal, per sentenciar la final.