BLOC DE L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE FUTBOL BOTONS

Un lloc per seguir l'actualitat botonera i parlar de la nostra afició.

dijous, 23 de juny del 2011

Copa 2011 (i 2)

EL TOCORNAL GUANYA LA COPA DE L' ACFB (SIGMA ENGINYERS) I LA DEDICA EN MANEL VIVES L'HOSPITALET!!!!
Bona jornada botonaire la q vam viure el dimarts passat amb la FINAL a 4 de la COPA.
Va ser el triomf dels botons petits. Així com en la 1a divisió(on hi ha un nivell força igualat) el percentatge de punts és d'un 65% pels equips locals, curiosament en els 4 partits de les semis, amb format encara més desfavorable, els van guanyar tots els equips visitants.
El BOTOFUMEIRO s' imposava a can DESPERTAFERRO per 1 a 2. Però a la tornada, el "discret" DESPERTA, fent honor del seu nom i al més pur estil dels almogàvers, destrossava l' enemic a domicili... 0 a 4.
L' altra eliminatòria va ser molt més igualada. Partits d' alta tenssió. Partits tàctics, sobris, sense floritures, però sense errades. 1 a 2 a can TORCORNAL, i el mateix resultat al Bulgarian Army de l' ICK. A l' últim minut de la tornada, una jugada tàctica de cobertura de l' ICK provocà una falta directa. La falta, sorprenentment va anar a parar al travesser i vam entrar en el gol d' or. I el q són les coses, el q va estar apunt d' eliminar al TOCORNAL, la falta, va ser el q va fer q guanyes. Doncs, després de la falta, en Manel estava molt mal col.locat, amb tots els botons sota pals. I en un contraatac, li va quedar un xut a gol difícil, d' angle canviat, q en condicions normals no hagués provat mai... però... "a gol"... i golàs des de l'interior esquerre vinguent de posicions defensives... 3 a 2
La final...
el DESPERTAFERRO va començar generant-se 3 bones ocasions de gol q no va resoldre. El TOCORNAL, en canvi, molt més fi en el xut, no va perdonar les seves ocasions. 2 a 0. Quan tot semblava decidit, el Toco va fer un penal, absurd i innecessari q va fer q en Ferran tornés entrar en el partit... 2 a 2.
I a falta de pocs segons, en un clar exemple de com li ha anat la temporada... de regularitat, constància, fe en ell mateix, ... MARCAVA EL 3 a 2, Q LI DINAVA EL TÍTOL... I EL TRIPLET...
COPA, LLIGA I MASTER!!!!
Bona assistència de públic, per les dates, per la competició, i pel q jo he vist els útims 5 anys.
Amb un colofó de bandera quan en Manel Tocornal va dedicar el títol al seu homònim L' HOSPITALET (li havia promés, q ho intentaria, si més no, quan el va eliminar en 1a ronda)... molt emocionant... els q tenim comptes pendents de dedicatòries amb els nostres amics q no hi son... vivim aquests detalls amb molt de sentiment.
Però q carai... (perdoneu la personalitazació... però també m' ho mereixo)
AMB LLÀGRIMES ALS ULLS (US HO BEN JURO) JO TAMBÉ VULL DEDICAR EL MEU PRIMAVERA DE PALAU I SOBRETOT AL MEU SOTSCAMPIONAT DE LLIGA ACFB AL MEU AMIC ALFONS CORDOBÉS. EN EL SEU RECORD EM DIC BATMAN. I DE ELL EM VAIG QUEDAR AMB UNA INFIMÍSSIMA PART D' UN DO Q NO HO VIST MAI A NINGÚ, NI CREC Q HO TORNI A VEURE... LA SEVA GRAN, GRANDIOSA GENEROSITAT EN TOTS ELS SENTITS.
ÉS L' ÚNICA EINA Q TENIM, ELS Q TENIM LA SORT DE QUEDAR-NOS, DAVANT LA TREMENDA INJUSTÍCIA Q ÉS LA MORT, PODEM HERETÀ(o intentar-ho) LES COSES BONES DELS NOSTRES ÉSSERS ESTIMATS. Una abraçada pe'n Pep (Vitamènia) i l' Antonio (Llove) q segur q també els he tocat
... perdoneu... m' he entendrit...
us estimo... i els botons (encara q moltes vegades no us entenc)
Jordi Roca Batman

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada