BLOC DE L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE FUTBOL BOTONS

Un lloc per seguir l'actualitat botonera i parlar de la nostra afició.

dilluns, 2 de gener del 2012

BUTLLETÍ BOTONAIRE 02-01-2012

PORTADA
Amb el 2012 neix el nou butlletí botonaire substitut del ja obsolet comunicat. L'objectiu es fer arribar al botonaire una informació objectiva, sense manipulacions, apolitica, imparcial i divulgativa. Fem vàlid el tòpic típic de que l'equip de redacció estarà complagut si algun botonaire es vol trobar a si mateix escrivint algún article d'interès general, serà publicat en el proper butlletí. Si la col·laboració te caire de publicitat o pel benefici propi del signant, la redacció considerarà que es un servei de pagament.

ECONOMIA
Recordeu que s'ha de fer efectiva la quota de soci d'enguany, l'import es de 50€ i en num. de compte es:

2100 0814 09 0200820918

ESPORTS
El proper dimecres 11 de gener a les 19:00 h. es celebrarà al local social de l'ACFB la final de la MARAboTó 2011 entre els equips TOCORNAL i BOTOFUMEIRO.

EFEMÈRIDES
Avui celebren el sant els Basilis i els Gregoris.

SOCIETAT
3 - Qui tingueu pau i salut el 2012.

EL COLUMNISTA BOTOPÈDIC
Després de llargues investigacions, uns científics del CIM (Centre d’Investigació Mediambiental) d’Ohio (USA) han arribat a la conclusió de que si els camps de joc de futbol botons es cobreixen amb el mantell verd quan els equips abandonen la instal·lació, la gespa no acumula impureses ni està exposada als agents externs maltractadors augmentant la seva vida útil.

Jordi Soler (Vocal de comunicació)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada