BLOC DE L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE FUTBOL BOTONS

Un lloc per seguir l'actualitat botonera i parlar de la nostra afició.

dimarts, 20 de desembre del 2011

Torneig de Nadal 2011

PB VILLAVERDE guanya el NADAL 2011!
Tot i fer una 1a fase més que discreta, on es va classificar pel coeficient de gols, després d' haver empatat a punts amb el COMTAL, va entrar a les eliminàtories com a un quart enganyós i perillós. I la primera víctima va ser el GRÀCIA'96, un primer de 1a fase, que a vuitens va patir les exigències dels horaris especials de dinar nadalenc i amb un sòl partit va quedar fora. Després LLOVE a 4rts i VITAMÈNIA a semis, van completar el seu BAPcamí cap a la final.
Per altra banda, el TOCORNAL va fer molt millor els deures, i precisament en el mateix grup que el PBV, un dels grups difícils del torneig, va guanyar els 15 punts en joc.
Com a primer li va tocar un quart molt incòmode, el LEVANTE, però ho va resoldre amb solvència. Després ALMÍVAR (a quarts) i ICK (semis) van completar el seu pas cap a la final molt més tàctic que el del seu rival.
I a la final, l' Alan, clarament anant de menys a més, i amb la ma ja calenta, va tirar de talent i en un tres i no res ... 3 a 0. I apa, ja tenim en Manel, fent un temps mort mental, un canvi (va treure un davanter), i agafant pic i pala i cap al tros... 3-1... 3-2... i ... final...
En definitiva "BONA FINAL" com deia el nostre estimat Presi.

i el rànking...
quart torneig de la temporada i TERCER numero 1...
el TOCORNAL acaba l'any liderant el rànking de l' ACFB, el més emocionant dels últims anys, on en només 30 punts de diferència i trobem 4 equips.

Apa doncs...
MOLT BON NADAL A TOTS!!!

Batman

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada