BLOC DE L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE FUTBOL BOTONS

Un lloc per seguir l'actualitat botonera i parlar de la nostra afició.

diumenge, 31 de gener de 2016

Torneig de Sant Buget 2016

El campió, Antoni Casadevall (ICK), a la dreta,
i Jordi Roca (Batman), organitzador del Torneig.


10è Torneig de Sant Burget

Aquest dissabte passat es va celebrar el 10è torneig de Sant Burget, un torneig que s’ha convertit ja en tot un clàssic dins del món botonaire. Trenta-set equips van participar en aquesta ocasió, i volem agrair molt especialment la participació dels equips valencians, que van venir expressament a jugar a botons des de València, sortint a les quatre de la matinada i arribant a casa a les dotze de la nit. Un reconeixement per a ells.

Entrant en matèria, el Sant Burget tenia un al·licient especial. El Llove havia guanyat l’any anterior, i la cosa era saber si repetiria títol o si, com a mínim, el torneig el guanyaria un soci del BAP, associació organitzadora.

En la primera fase, en el grup D cal destacar una gran actuació de l’Huracà, que es colava a vuitens amb una actuació brillant a la primera fase. La Serra es quedava a les portes de la classificació, ja que la darrera plaça del grup l’obtenia el Toy Dolls gràcies als punts obtinguts en el seu enfrontament directe.
En el grup C, el grup de la mort, es classificaven, previsiblement, Batman i Despertaferro. Cultural Botonpedica es quedava a la rattla, i Ourals quedava destacat....però per sota. Titans passava com a quart.
En el grup B, Tocornal i Spartakus es classificaven gràcies al canvi de dinàmica. Van començar malament però ho an anar arreglant. Racing i Bakomva empataven a la cinquena plaça a un punt de la classificació. I Lokobotonic i Palíndrom feien un paper discret.
En el Grup A Max Plas quedava primer, i sorprenentment l’Espanyol es colava a vuitens. I Adrilètic, tot i empatar a 2 amb Estrella Verde, es quedava a dos punts dels vuitens.

Als vuitens, Max Plas i ICK es classificaven previsiblement en el grup primer, deixant fora Alcatraz i Toy Dolls. En el segon grup saltava la sorpresa: l’Espanyol es classificava per a quarts, juntament amb el Tocornal, deixant fora Despertaferro i Huracà, que no va guanyar cap partit. En el tercer grup, potser el més complicat, Batman i Llove (dos BAPS) deixaven a la “cuneta” Estrella Verde i Sporting, I en el quart grup es va decidir tot a la darrera jornada, passant a quarts Spartakus i Vitamènia.

En els quarts de final l’ICK es desfeia del Llove amb solvència (2-0) i el Tocornal eliminava a l’Spartakus (1-0). En els altres dos partits hi va haver gol d’or, on el Vitamènia va eliminar l’Espanyol (1-0) i el Max Plas eliminava el Batman (3-2). A les semifinals l’ICK eliminava al Tocornal (1-0) i el Vitamènia tornava a guanyar per la mínima al Max Plas (3-2), després d’un altre gol d’or.Ç


Pep Andreu VITAMÈNIA
Agència FBO (FENT BULLIR L'OLLA)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada