BLOC DE L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE FUTBOL BOTONS

Un lloc per seguir l'actualitat botonera i parlar de la nostra afició.

dimecres, 7 d’abril del 2010

I Copa Palauenca BAP

Aquest Dissabte 3 d’Abril hem viscut una gran jornada botonaire: hem jugat la I Copa Palauenca de futbol de botons. Crec que ha estat una gran jornada, sobretot per tres motius:

Primer, pel propi torneig en ell mateix. Botons, bons partits, emoció, gols, golassos (jeje!)... En fi, hem gaudit molt del joc. Només han faltat dos jugadors, que per causa de les festes de Setmana Santa no han estat a Palau.

Segon, pel dinar de germanor que vam fer després del torneig: bon ambient, bona teca, bon vi, bona conversa....

I tercer, per un fet molt destacable: entre tots els assistents vam redactar l’Acta Fundacional de la nova associació Palauenca, el B.A.P., que som els Botonaires Associats Palauencs.

Voldria donar èmfasi a aquest tercer punt. El nostre joc, mal que ens pesi, és un joc minoritari i anem justets de nous talents, de nous socis, de nous practicants. I no només a nivell local, si no també a nivell més ampli. L’exemple el tenim a Barcelona, on costa molt i molt trobar nous socis, i sobretot nous socis joves que garanteixin la continuïtat del nostre joc. O a Osona, on hi havia molt entusiasme i poc a poc s’ha anat morint el joc. O a València, on els practicants d’aquest joc són escassos (d’aquesta darrera associació en parlo per referències, excuseu-me si hi ha algun error).

Crec que en general la tendència és pessimista, però.....NO! NO DESESPEREM! A Sta.de Palautordera hem sembrat una llavor que comença a germinar. Som catorze socis, quatre dels quals (35%) són nanos joves (sí, joves, que vol dir que tenen entre onze i catorze anys!!), un parell que s’acosten a la trentena, i la resta pels volts dels quaranta.... O sigui que sóm una associació jove, amb un gran futur. I és per això que un torneig de Copa com el de Dissabte ajuda a consolidar les bases del joc a Palau, que conta ja amb una lliga que està en joc des d’aquesta temporada.

Per tant felicitem-nos tots plegats per aquesta iniciativa botonaire. Que no defalleixi l’esperit dels botons i que no ens faltin les ganes per tirar endavant. I sobretot no abaixem la guàrdia! Cal que busquem més socis i que engresquem a més gent. Si aconseguim un soci cadascú ens plantarem a la trentena d’afeccionats, i això ja començaria a fer goig!


Apa, salut i botons! Pep - Vitamènia

1 comentari:

  1. Moltes felicitats i endavant. És una gran satisfacció veure com aneu creant una associació amb fonaments sòlids. Estic molt content per vosaltes. Enhorabona!

    ResponElimina