BLOC DE L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE FUTBOL BOTONS

Un lloc per seguir l'actualitat botonera i parlar de la nostra afició.

dilluns, 10 d’octubre del 2011

Torneig de Parelles 2011



Enguany Sta Maria de Palautordera s’ha vestit de curt abans de l’habitual per rebre les millors parelles de l’ACFB en un torneig sempre marcat per la festa i la comunió de la gent però també per la competitivitat de saber qui serà de nou la parella de l’any. La participació ha estat molt fluixa, només 4 parelles, però renoi quines 4 parelles. Els tricampions del torneig Sporting-Tocornal, els darrers campions Estrella Verde-Mercenaris, el gran aspirant dels darrers anys Despertaferro-Batman i els ara ja si, bicampions Gràcia’96-Chondos.

Gràcia’96-Chondos han estat els justos guanyadors en un torneig on especialment l’equip chondenc ha estat brillant en partits claus. Les altres parelles han tingut moments de lucidesa amb moments no tan bons. Despertaferro-Batman, que han quedat segons, han anat de menys a més i les altres dues parelles (que van començar guanyant en el torneig) han anat clarament de més a menys.

Posteriorment dinar de germanor de més de 4 hores que va finalitzar a les 8 de la tarda on es van tocar tots els temes tan els botonísitcs com no botonísitcs.

Felicitats als guanyadors.

Manel Rabanal "TOCORNAL"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada